Home » RTB Pelletketels

RTB Pelletketels


v9-rtb-baggrund-
Voordelige warmteoplossing voor gebruik in buitengebieden. Stookt u nog steeds op aardgas, stookolie of propaan? Stap nu over op houtpellets als brandstof en bespaar tot 62% op uw energierekening!

 

Voor wie is een RTB Pelletketel interessant?
Voor iedereen die wil besparen op de energiekosten, in een buitengebied woont of werkt, en nu nog als brandstof propaan of stookolie gebruikt. De RTB Pelletketel dient als vervanging van een uw huidige CV ketel en vervanging kan al binnen één dag gebeurd zijn.

Wat is een RTB Pelletketel?
Een RTB houtpelletketel is een gewone CV ketel, met als enige verschil dat er als brandstof houtpellets gebruikt wordt. De RTB Pelletketel is een Deens kwaliteits-product, gefabriceerd door NBE. Alle onderdelen worden zoveel mogelijk in eigen beheer gemaakt en eindeloos getest en geëvalueerd.

Uitgekiend in functionaliteitbesparingen1
Gebruikerscomfort en continuïteit is het uitgangspunt. Een geavanceerde besturing houdt alles onder controle. Via internet heeft de gebruiker elk moment, waar dan ook ter wereld direct controle op het leefklimaat thuis. Bovendien via StokerCloud kunnen wij het verbrandingsproces in uw ketel voortdurend in de gaten houden en optimaliseren.

Uitgekiend in prijs
Doordat alle belangrijke onderdelen in eigen beheer en in grote aantallen worden gemaakt zijn de prijzen uitgekiend laag. En dat voordeel is natuurlijk voor u.

Enorm besparen op de energierekening
Als u nu een gebruiker bent van aardgas, propaan of stookolie en overgaat naar verwarmen op houtpellets dan kunt u enorm BESPAREN op de energierekening.

Dat is bij elkaar toch maar mooi uitgekiend!

 

Scroll To Top