Home » Tarieven

Tarieven


Wij krijgen wel eens vragen over de door ons gehanteerde tarieven.

Wij zijn transparant in alles wat we doen, dus ook in onze tarieven. Daarnaast geven wij u graag een toelichting op factoren die van invloed zijn op deze tarieven. Want onze uurtarieven zijn natuurlijk ook gebaseerd op het rendabel houden van Denijs Installatie Techniek, zodat wij u nog jarenlang van dienst kunnen zijn.

Voor alle werkzaamheden, anders dan die op offerte basis, berekenen wij hetzelfde scherpe uurtarief.

Uurtarief excl. 21 % btw Uurtarief incl. 21% btw
Monteur € 47,50 € 57,48
Voorrijkosten € 21,00 € 25,41
CV ketel onderhoud tot 50 kW (exclusief eventueel materiaal) € 68,50 € 82,89

 

Periode  toeslag Toeslagpercentage
Weekdag na 17.00 uur 50%
Zaterdag 50%
Zon- en feestdagen 100%

 

Kleine klussen en storingen

Niet alles kan worden gepland. Het is moeilijk om aan de telefoon een inschatting te maken van de benodigde tijd die nodig is om u te helpen. Daarnaast is er bij elke opdracht, klein of groot,  tijd voor werkvoorbereiding en financiële afhandeling nodig. Houdt u er daarom rekening mee dat wij altijd minimaal 1 uur factureren.

Verwacht u dat uw opdracht minder dan 1 uur tijd in beslag zal nemen? Dan kunt u misschien een extra klusje tegelijkertijd laten uitvoeren, bijvoorbeeld eindelijk eens die lekkende wasmachinekraan vervangen? U kunt dit overleggen met de planning.

Voorrijkosten

Voorrijkosten zijn bedoeld om de kosten te dekken die het autogebruik met zich mee brengt, en wordt bij kleine klussen altijd in rekening gebracht.

Kosten

Wat zijn dan de totale kosten? Dat is natuurlijk altijd lastig te zeggen wanneer wij niet ter plaatse zijn geweest. Voor de totale kosten kunt u het beste rekenen met het arbeidsloon. Dus €82,89 incl btw, eerste uur arbeid, voorrijkosten en btw, exclusief eventueel te gebruiken materialen. Mocht de klus langer dan een uur duren, dan kunt u rekenen met een tarief per kwartier. In dit geval bedraagt dat €14,37 per kwartier. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Reistijden

Reistijd voor werkzaamheden buiten Den Haag en aangrenzende gemeente,  zal worden gefactureerd als werktijd.

Algemene Voorwaarden

Scroll To Top